Booking

Ohjeet tietokonen ja projektorin käynnistämiseen

  1. Pöydän päällä oleva valkoinen kaukosäädin käynnistää projektorin. Osoita kaukosäätimellä projektoriin ja painaa ON-painiketta. Sinun pitäisi nähdä pienen valon syttyvän. Odota sitten 30 sekuntia, kunnes projektori lämpenee.
  2. Päätietokone sijaitsee kaapissa näppäimistön alla. Oikeassa takakulmassa on soikean muotoinen painike sen kytkemiseksi päälle. Paina kerran ja odota muutama sekunti, kunnes valot syttyvät. Jos ne eivät syty 10 sekunnin kuluttua, paina uudelleen. Mutta kerran pitäisi riittää.
  1. Jos haluat toisen näytön päälle nähdäksesi laukausanalyysisi, kaukosäädin löytyy TV-tason alapuolelta. Paina ON-painiketta kerran ja odota muutama sekunti, kunnes se käynnistyy.
  1. Kun tietokone on päällä, etsi oranssi TPS-kuvake työpöydältä ja avaa se napsauttamalla. Kirjaudu sitten sisään henkilökohtaisella Trackman-tunnuksellasi ja pelaa!

 

Me Executive Golfilla olemme virtaviivaistaneet varausprosessia avuksesi. Tehokkaan varausjärjestelmämme avulla voit helposti ajoittaa istuntosi. Halusitpa sitten nauttia yksinpelistä tai tuoda ystäviä mukanasi, valinta on sinun. Golfpaikkamme tarjoaa runsaasti tilaa, jossa on mukava oleskelualue rentoutumishetkiä varten.

Koe golf omilla ehdoillasi Executive Golfissa, jossa vierailusi jokainen osa-alue on suunniteltu parantamaan nautintoasi.

Puhtaan ja kutsuvan ympäristön ylläpitäminen yhdessä

Kun olet pelannut pelisi loppuun, pyydämme sinua ottamaan huomioon seuraavat asiat:

  1. Varmista, että keräät henkilökohtaiset tavarasi ennen lähtöä.

  2. Pidä lyöntialue siistinä palauttamalla pallot ja tiipaikat niille varatuille paikoille.
  3. Hävitä kaikki roskat niille varattuihin astioihin.

  4. Ennen lähtöä salin ovi on kunnolla lukittu.

Tehdään yhdessä töitä sen varmistamiseksi, että tilamme pysyy viihtyisänä ja nautinnollisena ympäristönä kaikille. Kiitos yhteistyöstä!